opc_loader
Bezorgd in 1-2 dagen
Kwalitatieve auto accessoires
Scherpe prijzen
Goede service

Wieldoppen 15 inch

Wieldoppen 15 inch kapot gegaan of niet meer naar wens? Een nieuw set 15 inch wieldoppen geeft je auto een hele andere uitstraling. 

Controleer altijd even de bandenmaat voor je een wieldop 15 inch besteld, er kan bijvoorbeeld al verschil zitten in de winter en de zomerbanden.

Kies je wieldoppen 15 inch in de kleur zwart, zilver, zwart en zilver of zwart en rood? Voor iedereen is er een set 15 inch wieldoppen naar wens te vinden!

Filters
€ 14
€ 22
Merken
Voorraad
    Artikel 1 tot 31 (van de 31 artikelen). Resultaat:1
    Artikel 1 tot 31 (van de 31 artikelen). Resultaat:1

    Wieldoppen 15 inch of velgen?

    Wieldoppen 15 inch moeten bevestigd worden op een metalen velg. Een wieldop 15 inch kan niet op een aluminium velg gemonteerd worden. Het belangrijkste verschil tussen 15 inch wieldoppen en aluminium velgen is het prijsverschil. Alumimium velgen zijn aanzienlijk duurder. Wieldoppen 15 geven je auto net zo goed een sportieve uitstraling en zijn veel lager in prijs. 15 wieldoppen zijn leverbaar in verschillende kleur combinaties en modellen, waardoor er zeker meerdere sets goed bij jouw auto passen. Als je af en toe je 15 wieldoppen wisselt, lijkt het net of je weer een andere auto hebt ?  

    Wieldoppen 15 inch bestel je bij Auto-producten!