opc_loader
Bezorgd in 1-2 dagen
Kwalitatieve auto accessoires
Scherpe prijzen
Goede service

Wieldeksels 13 inch

Wieldeksels 13 inch

Wieldeksels 13 inch zijn één van de meest bepalende onderdelen die de uitstraling van uw auto bepalen. Anders gezegd, ze maken of ze breken de uitstraling van uw auto.

Bij Auto-producten vindt u een groot assortiment wieldeksels 13 inch, voor elke smaak wel iets. Wilt u een wat nette, rustigere uitstaling van uw auto, dan gaat de keuze vaak voor zilveren wieldoppen. Maar gaat u liever voor een wat stoerdere of sportievere look? Dan kunt u een kijkje nemen bij de zwarte wieldoppen of de duo-colour wieldoppen

Hoe weet u welke inch maat u nodig heeft? U kunt dit vinden op de band van uw auto. Op de band staat altijd de bandenmaat vermeld, bijvoorbeeld 165/70-13 of 165/70 R13. Het laatste getal is de inch maat, in dit voorbeeld dus 13 inch. Controleer dit altijd goed voor u wieldeksels 13 inch gaat bestellen!

Hoe bevestigt u de wieldeksels? Bij de wieldeksels worden metalen ringen meegelevert, deze klikt u aan de binnenkant van de wieldoppen. Deze vallen in de velgrand, waardoor de wieldeksels goed vastklemmen. Zorg dat de ventielen vrij blijven, zodat bij het oppompen van uw banden u de wieldeksels er niet af hoeft te halen. 

Nieuwsgierig geworden? Hier vindt u een compleet overzicht van alle wieldeksels 13 inch!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.