opc_loader
Bezorgd in 1-2 dagen
Kwalitatieve auto accessoires
Scherpe prijzen
Goede service

Kentekenplaathouder aanhanger

Kentekenplaathouder aanhanger

Is je kentekenplaathouder aanhanger aan vervanging toe? Auto-producten.nl heeft verschillende soorten en types nummerplaathouder aanhangwagen.

Er zijn 2 verschillende soorten kentekenplaathouder aanhanger. De "standaard" houders zoals deze ook op een auto zitten en de metalen schuifjes waar een kentekenplaat tussen gaat. De metalen schuifjes zijn specifiek een nummerplaathouder aanhangwagen. Het voordeel hiervan is dat de kentekenplaat makkelijk is te vervangen als de aanhanger achter een andere auto gekoppeld word. Daarnaast zijn er onder de standaard uitvoering ook verschillende typen waar de kentekenplaat makkelijk gewisseld kan worden.

Wat betreft een kentekenplaathouder aanhanger zou ik deze graag onder je aandacht willen brengen. Dit is een standaard houder met een kunststof achterplaat, maar met een RVS rand waar de kentekenplaat achter valt. Deze nummerplaathouder aanhangwagen kan gewoon net een stootje meer hebben :)

Als je een kentekenplaathouder aanhanger wil bestellen, hier vind je een overzicht van de leverbare modellen en kleuren. Van zwart tot zilver, van chroom tot carbon.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.