opc_loader

Vraagje? Bel 0180 89 25 30

Autohoes Bestelwagen L

Artikelnr: A5-4155-248-3020

Autohoes of beschermhoes
Autotype: Bestelwagen
Maat: L
Lengte auto: 490-520cm
Hoogte auto: 175-185cm

Een waterbestendige autohoes, geschikt voor alle seizoenen, die vocht afvoert van onder de hoes. Beschermt uw geparkeerde auto het hele jaar door tegen omgevingsinvloeden. 

Dankzij de speciale constructie en uitvoering met drielagig watervast dampdoorlatend materiaal blijft de hoes bij regen vrijwel helemaal waterdicht. De hoes voert het vocht dat onder de verzamelt af.

Deze autohoes beschermt tegen (zure) regen, sneeuw, vorst, zonlicht(uv-straling en overmatige hitte) stof, vogeluitwerpselen, bladeren en boomsappen. Daarnaast biedt deze autohoes bescherming tegen putjesvorming en het verbleken of mat worden van lak en chromen delen aan uw auto. Beperkt corrosievorming.

Deze autohoes is goed passend en stevig vast te zetten met een elastiek aan de onderzijde, rond het voertuig. 

De hoes is gemaakt van sterk materiaal met een gladde binnenkant, zodat de hoes veilig is in gebruik en geen schade aan uw auto veroorzaakt, ook niet met harde wind. 

De autohoes kan eenvoudig worden aangebracht en weer losgemaakt.

Deze autohoes heeft 2 jaar fabrieksgarantie.

Materiaaltype: Polypropyleen

Montagehandleiding:

Breng de hoes aan op een schone auto met de bedrukte zijde aan de buitenkant. Vervolgens de elastiek zo strak mogelijk aantrekken en vastknopen. De hoes niet gebruiken als deze aan de binnenzijde vies is, want dan kan de hoes schade aan uw auto veroorzaken. De hoes mag alleen gebruikt worden voor geparkeerde auto's en niet voor autotransport.

(Prijs excl. btw) 82,60
99,95

Informeer naar de levertijd, alstublieft

Voorraad
Voorraad:
 0 items
Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items